Přednáška - VLIV PATOGENNÍCH I GEOPATOGENNÍCH ZÓN NA NAŠE PROSTŘEDÍ, ANEB ZDRAVÝ SPÁNEK :-)

VLIV PATOGENNÍCH I GEOPATOGENNÍCH ZÓN NA NAŠE PROSTŘEDÍ, ANEB ZDRAVÝ SPÁNEK :-)


Elektromagnetické záření, elektrické, radiační, různé vysílače i přijímače, radar, magnetické pole, ultrazvuk, infrazvuk, mikrovlny, gravitační vibrace, psychoaktivní zóny, podzemní prameny nebo také vodní žíly tektonické zlomy.....

Dlouhodobé působen PZ a GPZ má na člověka neblahý vliv. Většinou se vliv zón projeví onemocněním nejslabšího orgánu v lidském těle. Celý proces může urychlit vrozená dispozice. 
Krátkodobý pobyt v těchto zónách způsobuje u citlivějších jedinců poruchy soustředění, nebo pocity stísněnosti i nevysvětlitelné únavy a nespavost. Dlouhodobý pobyt může nastartovat řadu chorob.
Patogenní i geopatogenní zóny vyvolávají nejen bolesti hlavy a nespavost, ale i těžká onemocnění. Pobyt v oblasti zóny způsobuje po delší době rakovinu, onemocnění jater, neplodnost a řadu dalších chorob. 
Většinou člověk pocítí vliv zón, až když onemocní. 

Jaké jsou patogenní a geopatogenní zóny. Čeho se vyvarovat, jak je měříme? Co můžeme udělat? Jde zóna vyrušit? Co udělat, abych se nemusel stěhovat?
PŘŘEDNÁŠKA NA TOTO TÉMA VÁM PŘINESE NEJEN ODPOVĚDI NA VAŠE OTÁZKY.


Těšíme se na vás Saša D. Hiermanová a Jaroslav Drábek- DATLÍK A ČÁRYFUK
vstupné 120,- 
občerstvení zajištěno :-)

Alexandra HELLEN

Po-Ne dle domluvy
+ 420 777 210 430
Mezírka 10, Brno
Světnov 168

POKUD VÁM TELEFON HNED NEZVEDÁM - VĚNUJI SE ZROVNA sobě, rodině či druhým - PROSÍM NAPIŠTE, ZAVOLÁM ZPĚT JAK BUDU MOCI. :-) Děkuji
datlik.brno@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode