Šamanské sdílení

Šamanské sdílení

29.8. - 30.8. 2015


Vážení přátelé, zveme vás na Šamanský očistný rituál, který napomáhá k psychické očistě a celkovému uvolnění. Proniká do hloubky lidské duše. Zbavuje nás dlouhodobě uloženého stresu a napětí.

Budeme se moci poznat nejen se svými kmenovými zvířaty a poznáním sama sebe prostřednictvím vzájemného sdílení prožitku při šamanském rituálu pod vedením zkušených lektorů s letitou životní praxí v oblasti léčitelství, biotronikou a šamanských praktik. Zažijeme silné meditace „bytí v přítomném okamžiku“.

Setkáme se v sobotu dopoledne a přes den se budeme připravovat na večer, kdy nás čeká rituální oheň s bubnováním a prožitky šamanského nejen zasvěcení…

Pro radostné vědomé bytí v teď a tady…..na úžasný víkend se těší:

Jaroslav Drábek alias čáryfuk
Saša Hiermanová alias datlik


S sebou: karimatku, spacák, dobrou náladu, chřestidla, bubny, vhodný oděv k ohni

Na tomto sdílení se nepovoluje pití alkoholu a jiných omamných prostředků včetně cigaret…

Ubytování si každý platí sám….cca 600 kč i s plnou penzí.
Příspěvek je 1000,- Kč


Podstata šamanských rituálů je v poznání přírody a astrálního světa. Záleží tedy i na tom o co jde účastníkům rituálů. Jestli se jedná jen o prožitek, tak na to stačí zvuky Didžeridoo nebo bubnů a chřestidel, které dovedou navodit různou formu stavů mozku od snění až po úroveň, kdy člověk přestává vnímat tento svět. Platí zde více jako jindy: Zkus od všeho a jen dobré si ponech. Používání halucinogenů jako LSD, houbičky Lysohlávky, Ajahuasca konopí a další stimulanty, se používají v tzv. „Tmavé cestě“ a dokáží to, že při rituálu navštěvují různá místa a setkávají se s různými bytostmi duchy a mají další vjemy. Já osobně doporučuji „Bílou cestu“, bez použití drog a náhražek stimulace mozku. Nejlepší jsou zvuky bubnů a jejich vibrace, nebo také Tibetské mísy.

Přihlášení na akci

Vyplňte prosím níže uvedené údaje:

Alexandra HELLEN

Po-Ne dle domluvy
+ 420 777 210 430
Mezírka 10, Brno
Světnov 168

POKUD VÁM TELEFON HNED NEZVEDÁM - VĚNUJI SE ZROVNA sobě, rodině či druhým - PROSÍM NAPIŠTE, ZAVOLÁM ZPĚT JAK BUDU MOCI. :-) Děkuji
datlik.brno@seznam.cz
Vytvořeno službou Webnode